Meteen naar de inhoud

Rijlessen in Eindhoven

Je mag vanaf 16,5 jaar rijlessen nemen voor je rijbewijs. Ook mag je met 16,5 jaar een tussentijdse toets afleggen. Om praktijkexamen te mogen doen bij het CBR, moet je minimaal 17 jaar zijn. Jongeren onder 18 jaar mogen alleen rijden met een begeleider. Bij Rijschool Simplicity zijn de rijlessen gestructureerd opgebouwd en aangepast aan persoonlijke leervermogen. Wij helpen je graag met behalen van jouw rijbewijs. Naast regulaire rijopleiding geven wij ook RIS rijopleiding. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je een proefles aanvragen? Stuur ons dan een bericht.

Je wordt thuis opgehaald en na de rijles weer thuis afgezet

Rijles in automaat Eindhoven

Rijbewijs-Eindhoven-veldhoven-waalre

Rijlessen in een schakelauto zijn nu nog meest gebruikelijke en standaardopties voor een leerling, omdat dit het vertrouwen in het rijden vergroot en ervoor zorgt dat ze vertrouwd raken met schakelen en koppelingsbediening. Bestuurder die met schakelauto voor rijexamen slaagt, mag zowel automaat als schakelauto’s besturen.

Rijlessen in automaat

Automaat rijlessen in Eindhoven

Automaat rijlessen zijn voor personen die het moeilijk vinden of zich liever geen zorgen willen maken over schakelen en koppelingsbediening. Dit is een betere optie voor hen om gemakkelijker hun rijbewijs te halen. Dit heeft echter zijn beperkingen; als u een automaat rijbewijs heeft, kunt u alleen een automaat rijden.