Meteen naar de inhoud
Rijschool Simplicity in Eindhoven

Welkom bij onze rijschool! Wij bieden je de mogelijkheid om een proefles te nemen, zodat je kunt ervaren wat onze rijschool te bieden heeft. Een proefles is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze instructeurs, lesmethoden en voertuigen. Of je nu een beginner bent die nog nooit achter het stuur heeft gezeten, of iemand met enige ervaring die zijn rijvaardigheid wil verbeteren, onze proefles is op maat gemaakt voor jou.

Tijdens de proefles zal een ervaren instructeur je begeleiden en je de basisprincipes van het autorijden uitleggen. Je krijgt de kans om zelf achter het stuur te zitten en de verschillende handelingen en technieken uit te proberen. Onze instructeur zal geduldig al je vragen beantwoorden en je stap voor stap begeleiden om je vertrouwen op te bouwen en je vaardigheden te verbeteren.

Daarnaast zullen we tijdens de proefles ook jouw persoonlijke leerbehoeften en doelen bespreken. Of je nu wilt werken aan specifieke manoeuvres, snelwegritten, of gewoon wilt wennen aan het autorijden, onze instructeurs zullen ervoor zorgen dat de proefles volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften.

Na afloop van de proefles zal de instructeur een evaluatie met je bespreken en advies geven over het meest geschikte lespakket dat bij jou past. Of je nu kiest voor losse lessen of een voordelig lespakket, wij zorgen ervoor dat je de best mogelijke rijopleiding krijgt.

Tot snel achter het stuur!