Ga naar de inhoud

Bel voor een Proefles in Eindhoven

Welkom bij Rijschool Simplicity in Eindhoven! Ben je op zoek naar autorijles in Eindhoven? Wij bieden professionele rijlessen en begeleiding op maat om jou te helpen slagen voor je rijexamen. Begin je rijavontuur met een proefles en ervaar onze toegewijde instructeurs, moderne lesauto’s en flexibele lestijden. Bij Rijschool Simplicity geloven we in het leveren van kwaliteit en vertrouwen, zodat jij met zelfvertrouwen achter het stuur kunt stappen. Meld je vandaag nog aan voor jouw proefles en ontdek waarom wij de beste keuze zijn voor rijles in Eindhoven.

Wat kost een proefles?

Een proefles van een uur kost € 35,-. 

Wat houdt een Proefles in bij Rijschool Simplicity?

Bij Rijschool Simplicity in Eindhoven nemen we de tijd om jouw rijvaardigheden te evalueren tijdens onze uitgebreide proefles van een uur. Onze ervaren instructeur kijkt naar wat je al beheerst en ook de specifieke gebieden die aandacht nodig heeft om het vereiste niveau te bereiken om kunnen slagen voor je CBR praktijkexamen. Aan het einde van je proefles wordt een rijlespakket voorgesteld. Je krijgt 3 dagen bedenktijd om te beslissen.

Haal je rijbewijs met minder lessen, dan worden de ongebruikte rijlessen van je pakket terugbetaald. Heb je meer rijlessen nodig, dan kun je extra lessen bijkopen.

Hoe plan je jouw proefles?

Het plannen van je proefles bij onze rijschool in Eindhoven is eenvoudig. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of WhatsApp, en we zullen een geschikt moment vinden dat past bij jouw agenda.