Ga naar de inhoud

Theorie pakket

Theorie pakket

EduDrive Theorieopleiding B
De beste theoriepakket voor je theorie-examen

Edudrive: slim leren voor je theorie
Slaag jij graag voor je rijbewijs én voor een leven lang veilig rijden? Kies dan voor de nieuwe theorie-opleiding van Edudrive. Leer makkelijk en snel alles over de verkeerstheorie aan de hand van korte teksten, duidelijke beelden, handige animaties en oefen zoveel als je wil.

 

EDUDRIVE:

  • Legt alle theorie eenvoudig uit
  • Wisselt lezen, kijken en oefenen af
  • Biedt eindeloos veel oefenmogelijkheden
  • Het vragensysteem sluit aan op jouw kennis

Online theorie pakket 

Theorie-xamen aanvragen

Je theorie-examen aanvragen doe je bij het CBR. Je logt in met je persoonlijke DigiD. 

EduDrive Leren en oefenen

Met EdDrive leer op ieder moment, waar je maar wil. Uit een boek of van je telefoon. Vind je een onderwerp moeilijk? Dan past het vragensysteem zich automatisch aan. Zo ga jij 100% voorbereid het examen in!

Hiermee kan je makkelijk voor je theorie-examen oefenen.  De oefenexamens bestaan – net als het echte theorie-examen – uit vijfentwintig vragen gevaarherkenning (waarvan je er dertien goed moet hebben), twaalf regelkennisvragen en achtentwintig vragen over verkeersinzicht. Bij de regelkennisvragen moet je er ten minste tien juist beantwoorden en bij de laatste achtentwintig vragen moet je vijfentwintig vragen goed hebben. De gemaakte examens zijn na te kijken, inclusief het gegeven antwoord en de motivatie op de vraag. Je kunt dus precies zien wat je fout hebt gedaan, en waarom dat fout is. Een betere manier om voor je theorie-examen te oefenen is er niet!